První sobotní bohoslužbu letošního roku jsme prožili spolu se sborem Kateřinice ve Vsetíně, abychom se jako jedna velká rodina radovali ze všech požehnaných dnů, které nám Pán dal v roce uplynulém a těšili se na dny nové.

Program dnešní soboty jsme zahájili společným zpěvem chval a poté jsme se spolu s bratrem Klodou zamysleli nad úkoly sobotní školy, které nás v tomto čtvrtletí čekají.

Vsetínský sbor nás přesvědčil, že má mnoho úžasných zpěváků. Písně v jejich podání jsou pro posluchače skutečným zážitkem. Spolu s námi se  z jejich vystoupení radovali jistě i náš dobrý Bůh.

Kazatel sborů Vsetín, Kateřinice a Valašské Meziříčí Pavel Kostečka nám posloužil letošním prvním kázáním. Jeho přepis najdete v archivu.

Po krátké přestávce byl další program věnován vystoupení dětí sborů Valašské Meziříčí a Vsetín. V našich dětech nám Bůh opravdu požehnal. Každý z mladých účinkujících nám předvedl, co se v minulém roce naučil a bylo opravdu na co se dívat. Slyšeli jsme řadu krásných písniček a hudebních vystoupení.

Krásnou tečkou za dnešní bohoslužbou bylo rozdávání veršíků pro sbor Vsetín a následně společný oběd. Z množství dobrot až přecházel zrak. Všem nám opravdu moc chutnalo. Sestrám ze vsetínského sboru moc děkujeme za jejich starost o nás.

Vystoupení Ondrášek Kimler

Vystoupení Adélka Vráblová a Jindřiška Mročková

Vystoupení Adélka Vráblová a Zdeňka Pimková