Konečně! Řekli si jistě dnes naši mládežníci. Jarní prázdniny právě začaly a oni si mohou na chvíli odpočinout od školních povinností. Kéž si volné dny užijí a kéž je Pán opatruje.

Šéf sobotní školy dnes sloužil v jiném sboru, proto se uvádění ujal zkušený Petr Chára. Po úvodním videu Line age pojednávajícím o počátcích spiritismu a otázkách smrti nás provedl úkolem sobotní školy Pavel Pimek. Jeho název zní „Od poskvrny k očištění“ a jeho shrnutí najdete pod příslušným odkazem. S mládeží probírala úkolek Iva Burešová. Četli si příběh o oživení Jairovy dcery a uzdravení ženy trpící 12 let krvácením. Potom se zamýšleli nad tím, co je v dnešním světě normální, jakých ústupků se mladí dnes dopouští a jaká cesta vede do Božího království.

Slovíčko před kázáním měla dnes Květa Tyšerová. V souvislosti s probíhajícím festivalem Chaverut – přátelství nám přečetla úryvek z knihy židovského autora Viktora Emila Franka „Co v mých knihách nenajdete“. Šlo o velmi dojemný příběh, ve kterém autor popisuje, jak se rozhodoval o možnosti vystěhování do USA v souvislosti se svými rodiči.

Kázáním z Božího slova nám posloužil Hynek Dona a věnováno bylo manželství. Zvukový záznam najdete na stránkách pod odkazem Kázání.