Současná situace nám nedovoluje setkávat se osobně, prožívat bohoslužby v naší modlitebně. Nemůžeme si potřást rukou, nemůžeme si osobně  popovídat. Ale život našeho společenství neustrnul. 

Každou sobotu v 9.30 hod se scházíme na online platformě. Společně prostřednictvím internetu probíráme sobotní školu, kterou nás provází učitelé dle rozpisu. Na jejím počátku si připomeneme pomocí shrnutí minulý úkol –  jednotlivá shrnutí můžete najít pod odkazem Shrnutí úkolu SŠ. Diskutujeme zcela stejně, jako bychom byli fyzicky spolu.

Následně nám předem určení kazatelé poslouží kázáním z Božího slova. Právě v této složité době potřebujeme slyšet příběhy s poučením, slova povzbuzení, naděje a vědomí, že náš Pán má vše pevně ve svých rukou a o všem ví,  více než jindy. Audio záznamy kázání najdete také na stránkách sboru pod odkazem Kázání.

Po závěrečné modlitbě se ale ještě dlouho nerozcházíme. Máme si o čem povídat. Co naplat – osobní kontakt nám chybí. Sdělíme si novinky, prožitky, zkušenosti a štěbetání nebere konce. A to je dobře 🙂 .