Krásný sluníčkový den nám dnes náš Pán nadělil. Listy stromů zbarvených jako paleta nejkrásnějších barev nám mávaly přes skleněnou stěnu modlitebny a opět nás utvrzovaly v tom, jak vytříbený vkus má Bůh, který tuto krásu stvořil.

Sobotní školu jsme zahájili shrnutím minulého úkolu. Nový s názvem „Velký národ díky Hospodinu“ nás provedl bratr Petr Chára. Izraelci jako národ mnohokrát selhali. Hospodin však stále považuje smlouvu s nimi uzavřenou za platnou. Dnes jsme probírali 4.kapitolu knihy Deuteronomium, kde už není lidu připomínáno, co pro ně Bůh udělal, ale jsou vyzýváni k jednání podle Jeho nařízení. 

Naši mládežníci byli sice rozjeti po jiných sborech, avšak sobotní školka dětí nezůstala prázdná – navštívila nás „princezna ze mlejna“ Marjánka, která se spolu se sestrou Svaťkou přijela podívat do našeho sborečku. Sobotní školka s písničkami, příběhy, kreslením kočiček a hraním pexesa s Biblickými příběhy se jí líbilo. Budeme se těšit, že přijede zase.

Protože tuto sobotu začíná Modlitební týden „Poselství tří andělů a poslání církve“, neposloužil nám bratr Pimek kázáním ale probírali jsme první z úkolů. Téma není jednoduché a názory na ně se různí. Kéž nás při studiu vede Duch svatý.

V rámci Modlitebního týdne se budeme scházet každý den po rodinách, a to vždy v 18hod.

Naše další setkání proběhne velmi brzy – již zítra ráno se sejdeme ve sboru při brigádě. Přijďte v hojném počtu.