Dnešní datum nám připomnělo významné události z roku 1989, kdy došlo ke změně režimu a náš vztah k Bohu přestal být důvodem k perzekucím. Náboženská svoboda je obrovským darem, kterého si musíme vážit a využít co nejvíce k šíření zvěsti evangelia.

Další díl seriálu Line age uvedl dnešní bohoslužbu a naladil nás na přemýšlení o Božím slovu. Sobotní školou na téma „Když přijdou konflikty“ s námi probral Pavel Pimek. Připomněli jsme si, jakým způsobem řešila vnitřní konflikty prvotní církev a jaké ponaučení plyne pro naši dobu. Je naším úkolem udržet jednotu ve chvíli, kdy se objeví rozbroje týkající se identity a poslání církve. S mládeží dnes pracovala Iva Burešová.

Po slovíčku před kázáním nám mládež udělala radost písničkou. Kázáním z Božího slova nám posloužila Blanka Novotná. Na začátku nás překvapilo, že každý z nás dostal 2 papírky a tužku. Že bychom hráli nějakou hru? Papírky nám měly názorně ukázat, že každý hřích – kresba tužkou na papíře – zanechá v našich duších jizvy i po odpuštění – vygumování. Přepis kázání najdete v archivu.