Už se nám to jaří ! Kočičky začínají k přeukrutné radosti všech alergiků vykvétat, vzduch začíná vonět a celá příroda se probouzí. Taková rána jsou velmi nabíjející.

Po tradičním úvodním videu z řady Line age jsme se s usilovností sobě vlastní pustili do studia knihy Zjevení s Bohumilem Mročkem. Tématem dnešního úkolu bylo Večné evangelium. Na konci času bude satan tak úspěšný, že se svět rozhodne uctívat šelmu a přijmout její znameí. Ve stejnou dobu bude celý svět svědkem mohutného hlásání evangelia, které se nedělo od doby Letnic. Bůh sešle své varovné poselství obyvatelům země, každé rase, každému národu, kmeni i jazyku. Bůh nechce, aby někdo zahynul. Základem věrnosti Bohu se stanou především první čtyři přikázání. Doba konce bude příznačná morálním úpadkem a odklánění se protestantských církví od Biblických pravd.

Po slovíčku Ivy Burešové nám mládež zazpívala a potom už jsme se zaposlouchali do kázání Martina Mikláše. Pomocí Písma nám vysvětlil, jak důležité je vytěsnit ze své hlavy špatné myšlenky, abychom měli místo pro ty dobré, pozitivní, duchovní.