I když na nás opět začal útočit koronavirus a znepříjemňuje nám život ve své druhé vlně rouškami a různými omezeními, neodradilo nás to a v hojném počtu jsme se zase sešli v modlitebně. 

Další z dílu seriálu Line age se věnoval úloze mladých v počátcích naší církve a vzniku prvních mládežnických organizací. Mladí jsou pro církev velmi důležití. Jsou naší budoucností a mohou být velmi silnou armádou v evangelizačním působení.

Sobotní školou nás provedl Bohumil Mroček. Název „Dobrá zpráva pro všechny“ napovídá, že tématem byla evangelia a zjevení – stěžejní zprávy, které nám náš Pán chtěl prostřednictvím Bible sdělit. Evangelia se zaměřují na Kristův první příchod. Přinášejí příběh Ježíšova narození, života a služby a také jeho smrti a vzkříšení. V knize Zjevení je hlavní důraz položen na vyvrcholení velkého sporu a končí slavným návratem Ježíše Krista. Ježíš k sobě zve všechny, kteří touží po věčném životě. Ty, kteří přijali nabídku spasení a očekávají jeho příchod, zve, aby se připojili a spolu s ním vyzývali i ostatní k přijetí jeho lásky. 

Dnešní den byl vyjímečný tím, že jsme po delší době opět mohli slavit Památku večeře Páně. Připomínali jsme si oběť našeho Pána Ježíše Krista, který zvítězil nad smrtí a vykoupil nás z hříchu. Obřad umývání nohou nám připomněl, že naším posláním je především sloužit. Památku vysluhoval bratr Hynek Dona. Záznam jeho promluvy si můžete vyslechnout pod odkazem „Kázání“.