Letošní září skutečně září. Sluníčko a příjemné teploty jako by se snažily vynahradit nám ne právě ukázkové prázdninové počasí. A stejně jako sluníčko zářil dnes také náš host – Milan Kubičík, kterého jsme po delší době opravdu moc rádi přivítali.

Video Line age nás seznámilo s nejschopnějším mužem církve ve své době – J.N.Andrewsem. Jako velmi mladý sepsal dílo Historie soboty, kterým se snažil prosadit svěcení soboty od večera do večera. Byl vyslán církví jako první misionář do Evropy. Odcestoval  se 3 malými dětmi, které vychovával po smrti manželky sám, a svého úkolu se zhostil velmi zodpovědně. 

Úkolem sobotní školy s názvem „Ježíšův příběh mění životy“ nás provedl Pavel Pimek. Pokud vždy, když druhým svědčíme o své víře, odrážíme Boží charakter, lidé, se kterým mluvíme o Bibli, mnohem snadněji přijmou Boží slovo. Podělili jsme se s ostatními o své zkušenosti a zamýšleli jsme se také nad osobními i sborovými problémy. 

Po více než roce jsme opět přivítali za kazatelnou bratra Milana Kubičíka. Za toto období prožil mnohé, a jeho pohled na život a jeho hodnoty se změnil. I když prožitky nebyly právě příjemné, opět se oslavila Boží moudrost a moc, a Milan dnes mohl přijít živ a zdráv mezi nás. Jeho kázání bylo velmi emotivní a poslechnout si ho můžete pod odkazem „Kázání“.