Tak už je to tady zase – omezení z důvodů nepříznivých epidemiologických podmínek. Opět si musíme zvykat na roušky, opět si musíme sedat dále od sebe, což se  nám moc nelíbí. Ale bude hůř – příští týden musíme zrušit také zpěv. O logice tohoto omezení asi nemá smysl přemýšlet. Poslouchat se musí.

Sobotní dopoledne jako malované – sluníčko, modrá obloha,  jen trochu moc větrno. Pán nám opět požehnal. Bohoslužbu jsme zahájili opět videem Line Age, tentokrát o manželství Jamese a Elen Whiteových. Jejich vztah začal společnou prací a cestami. Svěřili své životy Pánu a nakonec se vzali. Jejich manželství nebylo jednoduché, prošlo nejrůznějšími problémy – chudobou počínaje, odloučením a úmrtím dvou synů konče. Ale vše s Boží pomocí překonali.

Sobotní škola se přehoupla do nového čtvrtletí a my jsme otevřeli nové úkoly s názvem Boží škola. Prvním úkolem nás provedl Bohumil Mroček. Mládež byla dnes posílena o 2 mladé kamarády z jiných sborů a spolu s Ivou Chárovou studovali stejné téma. Kromě toho se zamýšleli nad kapitolou z Písma o „termínu“ druhého příchodu Pána Ježíše.

Kázáním z Božího slova nám posloužil Jiří Kloda. Zamýšlel se nad částí modlitby Páně „neuveď nás v pokušení“. Co o tématu říká Bible si můžete poslechnout v audio záznamu kázání.