Pokud někdo přišel na naši čtvrteční besedu s nedobrou náladou, velmi rychle se to mělo změnit. Paní Milena Michalíková je nejen inteligentní žena s úžasným přehledem, ale především nesmírně pozitivní a veselá osobnost. S humorem sobě vlastním se s námi podělila o své zkušenosti z cest do Kanady, kam jezdí pravidelně už 26 let. Její povídání bylo zaměřeno na rozdílnosti života v Kanadě, nádherné, rozlehlé zemi na severu a v naší středoevropské zemičce. A bylo jich věru hodně.
Nesmírně zajímavé povídání bylo doplněno krásnými fotografiemi malebné kanadské krajiny. Dozvěděli jsme se o historii země, jak vypadá místní železniční doprava, příroda, počasí, jaká zvířata zde žijí, jací jsou Kanaďané povahou, a mnoho dalšího.
Aby byly informace kompletní, vyprávění paní Mileny doplnila na konci besedy ještě její kamarádka a bývalá spolupracovnice, která se do Kanady přivdala a nabídla nám pohled z trochu jiného konce Kanady.
Moc děkujeme za krásný večer a věříme, že se spolu s paní Michalíkovou setkáme brzy znovu u dalších krásných fotografií a povídání.